Cursusaanbod en aanmelden

 

Beginnerscursus Reanimatie (incl. AED)

Hier leert u hoe vast te stellen of u een reanimatie mag gaan starten en hoe u dit in de praktijk aanpakt. Ook leert u hoe u een AED moet bedienen en waar u op moet letten als u de AED gaat gebruiken. Reanimatie van kinderen en baby's is onderdeel van deze cursus.

De cursus bestaat uit 1 lesavond van 2,5 uur.

We bieden een beginnerscursus aan op woensdag 27 september en maandag 30 september. De avond vindt plaats in de Het Denksportcentrum, Oost 52 te Dronten van 19.30u - 22.00u

De cursusavond gaat door als er minimaal 6 deelnemers ingeschreven zijn. Mocht de avond niet door gaan dan laten wij dit op tijd weten, en bieden wij een andere cursusavond aan. U kunt zich opgeven door het invullen van dit formulier.

 

Herhalingsbijeenkomst Reanimatie (incl. AED)

Om het certificaat geldig te houden, moet u vervolgens jaarlijks een herhalingsbijeenkomst (1 lesavond) volgen.

U word hiervoor door ons opgeroepen per mail. Data zijn (onder voorbehoud) 16, 18 en 23 september. Wilt u zich al opgeven dan kan dat via dit formulier. 


Beginnerscursus EHBO

Aan de hand van het Oranje Kruis Boekje wordt je wegwijs gemaakt hoe je eerste hulp biedt aan een slachtoffer. Een docent behandelt de lesstof, en door oefenen leer je hoe te handelen. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna je je, indien je dit examen met succes aflegt, eerstehulp verlener mag noemen.

EHBO bij kinderen, hartreanimatie en bediening AED maken onderdeel uit van de cursus.

Wij starten 22 januari 2025 met een nieuwe beginnerscursus (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen).

Aanmelden kan via dit formulier.

 

Lidmaatschap EHBO

Om uw diploma geldig te houden dient u regelmatig bijgeschoold te worden en de lesstof te herhalen. Hiervoor hebben we 4 groepen, verdeeld over een aantal maandagen en een zaterdag. Elk jaar dient u een aantal competenties in ieder geval te herhalen.

Door lid te worden van onze vereniging word u automatisch uitgenodigd voor de herhalingsbijeenkomsten.
Kosten van het lidmaatschap is € 50,-  per jaar (bij automatische afschrijving).

Mocht u kiezen voor het niet automatisch incasseren van het bedrag, dan brengen we u € 2,50 in rekening, het totaalbedrag zal dan € 52,50 bedragen.

Aanmelden bij onze vereniging kan door een mail te sturen naar de ledenadministratie

 


Cursus Wandelletsel

Momenteel  zijn er nog geen nieuwe data bekend voor deze cursus. U kunt d.m.v. van een mail naar de ledenadministratie aangeven hier belangstelling voor te hebben. Bij voldoende belangstelling kunnen wij een cursus verzorgen.

 

Copyright EHBO Dronten