Cursusaanbod

 

Reanimatie & AED bedienaar

Hier leert u hoe vast te stellen of u een reanimatie mag gaan starten en hoe u dit in de praktijk aanpakt. Ook leert u hoe u een AED moet bedienen en waar u op moet letten als u de AED gaat gebruiken. Reanimatie van kinderen en baby's is onderdeel van deze cursus.

De cursus bestaat uit 1 lesavond van 2,5 uur.

De cursusavond voor beginners is op 27 september. U kunt zich opgeven door het invullen van dit formulier.

 

Reanimatie & AED bedienaar - herhaling

Om het certificaat geldig te houden, moet u vervolgens jaarlijks een herhalingsbijeenkomst (1 lesavond) volgen.

U word hiervoor door ons opgeroepen per mail. Data zijn (onder voorbehoud) 18, 20 en 25 september. Wilt u zich al opgeven dan kan dat via dit formulier. 


Beginnerscursus EHBO

Aan de hand van het Oranje Kruis Boekje wordt je wegwijs gemaakt hoe je eerste hulp biedt aan een slachtoffer. Een docent behandelt de lesstof, en door oefenen leer je hoe te handelen. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna je je, indien je dit examen met succes aflegt, eerstehulp verlener mag noemen.

EHBO bij kinderen, hartreanimatie en bediening AED maken onderdeel uit van de cursus.

Wij starten in januari 2024 met een nieuwe beginnerscursus (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) 

Aanmelden kan via dit formulier.

 

Herhalingslessen EHBO

Om uw diploma geldig te houden dient u regelmatig bijgeschoold te worden en de lesstof te herhalen. Hiervoor hebben we 4 groepen, verdeeld over een aantal maandagen en een zaterdag. Elk jaar dient u een aantal competenties in ieder geval te herhalen.

Door lid te worden van onze vereniging word u automatisch uitgenodigd voor de herhalingsbijeenkomsten.
Kosten van het lidmaatschap is € 50,-  per jaar (bij automatische afschrijving).

Mocht u kiezen voor het niet automatisch incasseren van het bedrag, dan brengen we u € 2,50 in rekening, het totaalbedrag zal dan € 52,50 bedragen.


Cursus Wandelletsel

Momenteel  zijn er nog geen nieuwe data bekend voor deze cursus. U kunt d.m.v. van het aanmeldformulier aangeven interesse te hebben. Bij voldoende belangstelling kunnen wij een cursus verzorgen.

Direct aanmelden voor één van onze cursussen kan via het aanmeldformulier. Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Copyright EHBO Dronten