Cursusaanbod


Beginnerscursus EHBO

Aan de hand van het Oranje Kruis Boekje wordt u wegwijs gemaakt hoe u eerste hulp biedt aan een slachtoffer. Een docent behandelt met u de lesstof, en door oefenen leert u hoe te handelen. Uw cursus wordt afgesloten met een examen, waarna u zich, indien u dit examen met succes aflegt, eerstehulp verlener mag noemen.

EHBO bij kinderen, hartreanimatie en bediening AED maken onderdeel uit van de cursus.

Kosten van de cursus: € 225,-, waarvan: Inschrijfgeld € 50,-. Het restant van € 175,- wordt halverwege de cursus geïncasseerd.

 

Herhalingscursus

Om uw diploma geldig te houden dient u regelmatig bijgeschoold te worden en de lesstof te herhalen. Hiervoor hebben we 4 groepen, verdeeld over een aantal dinsdagen en donderdagen.
Elk jaar dient u een aantal competenties in ieder geval te herhalen.

Door u in te schrijven voor de herhalerscursus wordt u gelijk lid van onze vereniging.
Kosten van de herhalingscursus: € 40,-  per jaar (bij automatische afschrijving)

Mocht u kiezen voor het niet automatisch incasseren van het cursusbedrag, dan brengen we u € 2,50 in rekening, het totaalbedrag zal dan € 42,50 bedragen.

 

Reanimatie & AED bedienaar

Hier leert u hoe vast te stellen of u een reanimatie mag gaan starten en hoe u dit in de praktijk aanpakt. Ook leert u hoe u een AED moet bedienen en waar u op moet letten als u de AED gaat gebruiken. Reanimatie van kinderen en baby's is onderdeel van deze cursus.

De cursus bestaat uit 2 lesavonden van 2 uur.

Om het certificaat geldig te houden, moet u vervolgens jaarlijks een herhalingscursus (1 lesavond) volgen.

Bij voldoende animo zal in voorjaar 2021 een nieuwe cursus Reanimatie worden gegeven.

Kosten van de cursus: € 50,-
Herhalingsavond € 25,-

 

Cursus Wandelletsel

Momenteel staat er geen nieuwe cursus op de agenda, deze staat gepland voor voorjaar 2022 (bij voldoende belangstelling). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Direct aanmelden voor één van onze cursussen kan via het aanmeldformulier. Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Copyright EHBO Dronten