Aanmeldingsprocedure


Lid worden van onze vereniging?

Als u geïnteresseerd bent in onze EHBO vereniging, maar u bent nog niet (helemaal) EHBO-vaardig dan kunt u bij ons een beginnerscursus volgen. U ontvangt na het positief afleggen van het examen een EHBO-diploma dat 2 jaar geldig is.

Voor een beginnerscursus kunt u terecht bij de samenwerkende verenigingen van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. 
Bij toerbeurt wordt in de drie dorpen een beginnerscursus gegeven.
 

Echter: om dit diploma geldig te houden, dient u jaarlijks een aantal competenties actueel en vaardig te houden. Zie hiervoor "competenties".
De herhalingslessen worden gehouden bij de vereniging waarvan u lid bent.

 

Bij meer dan 15 cursisten wordt een wachtlijst gestart. Mochten er vervolgens meer dan 15 personen op de wachtlijst staan, dan wordt een 2e beginnerscursus gestart en de woonplaats van de meeste cursisten is dan bepalend voor de plaats van de cursus.

 

Wilt u lid worden van onze vereniging en bent u in het bezit van een geldig diploma dan kunt u voor de herhalingslessen op elk moment bij ons terecht. Daarvoor moet u dan wel elders de herhalingscursussen tot de betreffende datum gevolgd hebben en in het bezit zijn van een geldig diploma.

 

Heeft u nog vragen of wilt u zich opgeven? Vul dan het contactformulier of het aanmeldformulier voor een cursus in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Graag tot ziens op onze vereniging!

Copyright EHBO Dronten